A HOUSE WITH ARTIST’S ATTITUDE

This project maintains the elegant spirit of the place in every detail.

The partitions combine the geometrical rigour and Mondrian’s artistic vision. The main partition is characterised by a sliding door and can be open in different ways, allowing both moments of privacy or sociality.

The walls divide the space and at the same time create a colour and materials continuity between the rooms. In the living the wood frame with coloured laminates reflects the kitchen structure.

The preciousness of marble links and evens out the space, from the flooring to the worktop and the wooden structure on the opposite side.

Apartment in Piazza Peyron – Turin
ProjectStudio Bodà
Websitewww.boda.it
Year2016

Questo sito utilizza i cookie. Senza consenso i cookie non vengono utilizzati e alcune parti del sito non vengono visualizzate. Maggiori informazioni leggi qui

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi