This shop is part of an important architectural context in the heart of Milan.

New materials, dimensions and surfaces compose the representative room for welcoming customers and showing the creations in jewellery.

Design conveys luxury through the fusion of materials and glamorous colors. The white lacquered MDF wall panelling is defined by an original geometric motif and camouflage flush doors with concealed hinges.

The black lacquered MDF column stands in the elegant chromatic balance, showing aesthetical and practical characteristics that distinguish the table, the closets and the base units in oak with flush Corian top; they can be used as storage units as well as seats, in order to enjoy the view from the glass windows.

Jewelry shop – Piazza Duomo – Milan
ProjectStudio Carpano - Chiorino